Aktuelt innen forskning

• helseth_250 Disputas: Hannah Helseth 24. nov. 2017 10:30

Master i sosiologi Hannah Helseth ved Senter for tverrfaglig kjønnsforskning og Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor).

Fornuft og følelser. Muslimers argumenter for kvinners rettigheter i medieoffentligheten fra 2000 til 2012

• eu-flag Gay Marriage & LBTQI Rights at the European Human Rights Court 29. nov. 2017 16:15

Welcome to the fourth seminar in Queer seminars/Skeiv seminarrekke with Claire Poppelwell-Scevak (Pluri Courts, Faculty of Law, UiO / PhD candidate, University of Ghent): Same-sex marriage and LHBTQI rights at the European Court on Human Rights.

Please note that the seminar will be in English this time.

• invitasjon-beatrice(1) Festseminar for Beatrice Halsaa: Forskning, formidling, forandring 6. des. 2017 11:30

Senter for tverrfaglig kjønnsforskning vil takke av professor Beatrice Halsaa med et festseminar. Vi har invitert et knippe fremragende forskere til å snakke under overskriften «Forskning, formidling og forandring».

Det faglige programmet vil pågå i tidsrommet fra kl.12:00 til 16:00. Før det blir det lunsj for de som ønsker og etterpå vil det være en mottakelse som også er åpen for alle.

• reidar-schei-jessen2 Kjønnsinkongruens og pubertetsutsettende behandling 13. des. 2017 16:15

Velkommen til femte og siste seminar i Skeiv Seminarrekke denne høsten. Reidar Schei Jessen skal snakke om sin hovedoppgave i psykologi fra UiO (2016): Hvordan arbeide psykologisk med ungdom med kjønnsinkongruens som skal ta stilling til pubertetsutsettende behandling?

• nyttår Velkommen til Nyttårsselskap hos STK 11. jan. 2018 16:00

Vi inviterer våre kolleger og venner til Nyttårsselskap på Senter for Tverrfaglig kjønnsforskning. Det blir nyttårsforedrag, mat og drikke og utdeling av pris for beste masteroppgave i 2017.

Velkommen skal dere være!

• litenbulletine-web BULLETINE 2-2016 15. juni 2016 12:24

I BULLETINE 2-2016 finner du artikler om aktivitetene ved STK i vårsemesteret. Vi omtaler noen av forskernes prosjekter – nasjonale såvel som internasjonale. Vi bringer også en historisk artikkel om Bulletines produksjon fra 1986-2016.

Lastes ned i fullformat (pdf).