Aktuelt innen forskning

• future-feminist New Nordic feminisms? 25. aug. 2017 10:00

The Future of Feminisms in the Nordic Region Network (FFNN) invites you to attend the workshop on: New Nordic feminisms?

• gender-and-generation Age Agency Ambiguity - gender and generation in times of change 27. aug. 2017 15:00

How do processes of social and economic change effect gender and generational relations?

We welcome you to the International Conference on gender and generations in times of social change in August 2017.

The conference is hosted by The Centre for Gender Research at the University of Oslo and is the 6th conference of the Sino-Nordic Women and Gender Studies Conference Series6th

• skeivserminarrekke Tvert om? Hvordan LHBT-rettigheter kan være beskyttet av religionsfriheten 13. sep. 2017 16:15

Seminar i skeiv seminarrekke med Dag Øistein Endsjø (religionshistorie, Universitetet i Oslo).

Mer informasjon kommer

• litenbulletine-web BULLETINE 2-2016 15. juni 2016 12:24

I BULLETINE 2-2016 finner du artikler om aktivitetene ved STK i vårsemesteret. Vi omtaler noen av forskernes prosjekter – nasjonale såvel som internasjonale. Vi bringer også en historisk artikkel om Bulletines produksjon fra 1986-2016.

Lastes ned i fullformat (pdf).