English version of this page

Kommende arrangementer

collage med regnbue bak
Tid og sted: 4. okt. 2017 16:15 - 18:00, Georg Sverdrups Hus, Undervisningsrom 3, 3. etasje

Velkommen til presentasjoner av to Masterprosjekter på UiO. Marianne Gunderson fra STK med "Skeive temaer i alpha/beta/omega fanfiksjon" og Guro Torget (Institutt for medier og kommunikasjon, UiO) med "Skeiv representasjon på streite premisser: Representasjon av LHBTQ karakterer i dataspill".

pride parade i oslo
Tid og sted: 1. nov. 2017 16:15 - 18:00, Niels Threshows Hus, 12. etasje (kantina), Niels Henrik Abels vei 36

Velkommen til høstens tredje seminar i Skeiv Seminarrekke, ved professor Anne Hellum, Institutt for offentlig rett, UiO: Forbud mot diskriminering på grunnlag av kjønn, seksuell orientering, kjønnsidentitet og kjønnsuttrykk: Noen utviklingslinjer i internasjonal og norsk rett.

gender art
Tid og sted: 3. nov. 2017, UiO

The Department of Literature, Area Studies and European Languages (ILOS) and the Centre for Gender Research (STK) at the University of Oslo warmly invite you to take part in a one-day conference for PhD students and postdoctoral scholars within the humanities.

cover på tidsskriftet
Tid og sted: 15. nov. 2017 13:00 - 19:00, Professorboligen, UiO

Tidsskrift for kjønnsforskning fyller 40 år i år. Selv om det etter Forskningsrådets regler dermed ikke lenger er å regne som potensielt «ungt talent», ser vi ingen grunn til å fortvile. I stedet vil vi feire med jubileumsseminar og fest!

profilbilde av Beatrice
Tid og sted: 6. des. 2017 12:00 - 16:00, Professorboligen

Senter for tverrfaglig kjønnsforskning vil takke av professor Beatrice Halsaa med et festseminar. Vi har invitert et knippe fremragende forskere til å snakke under overskriften «Forskning, formidling og forandring».

profilbilde
Tid og sted: 13. des. 2017 16:15 - 18:00, 12. etasje Niels Threshows Hus, kantina, Niels Henrik Abels vei 36.

Velkommen til femte og siste seminar i Skeiv Seminarrekke denne høsten. Reidar Schei Jessen skal snakke om sin hovedoppgave i psykologi fra UiO (2016): Hvordan arbeide psykologisk med ungdom med kjønnsinkongruens som skal ta stilling til pubertetsutsettende behandling?