Velkommen til Nyttårsselskap hos STK

Vi inviterer våre kolleger og venner til Nyttårsselskap på Senter for Tverrfaglig kjønnsforskning. Det blir nyttårsforedrag, mat og drikke og utdeling av pris for beste masteroppgave i 2017.

Velkommen skal dere være!

• Velkomst ved senterleder Anne-Jorunn Berg.
  • Nyttårsforedrag med Kaja Schjerven Mollerin, literaturkritiker og forfatter: Radikal kjærlighet. Om Aleksandra Kollontaj
  • Utdeling av pris for beste master/profesjonsoppgave ved UiO 2017. Alle nominerte kandidater vil bli hederlig omtalt og vinneren utropes til slutt.

Vi serverer vår tradisjonelle nyttårsmeny.

Om Kaja Schjerven Mollerin

Kaja Schjerven Mollerin er kritiker i Klassekampen, tidligere redaktør av Vinduet og redaksjonsmedlem i tidsskriftet Agora. Hun har doktorgrad i allmenn litteraturvitenskap fra Universitetet i Oslo, og hennes avhandling om Susan Sontag, "I denne verden", ble utgitt i bokform. I 2017 har hun vært aktuell med boka "Vigdis, del for del".

Ingen påmelding. Alle er velkomne!

Senter for tverrfaglig kjønnsforskning
Publisert 16. nov. 2017 10:56 - Sist endret 16. nov. 2017 15:56