Filmvisning: Guyland med innleder Michael Kimmel

Velkommen til filmvisning av filmen Guyland: Where Boys Become Men. Michael Kimmel, kjent amerikansk sosiolog og mannsforsker kommer for å innlede filmen.

cover på filemen - viser unge menn

Filmvisningen er åpen for alle studenter ved UiO // This movie night is for all the students at UiO.

Det vil bli servert pizza.

About the movie

In this powerful new film based on his bestselling book, sociologist Michael Kimmel maps the troubling social world where boys become men -- a new stage of development he calls "Guyland." Arguing that the traditional adult signposts and cultural signals that once helped boys navigate their way to manhood are no longer clear, Kimmel provides an astonishing glimpse into a world where more and more young men are trying desperately to prove their masculinity to other young men -- with frequently disastrous consequences for young women and other young men. Guyland offers a way for all of us - parents, young men and women, community members, and professors and administrators -- to envision new ways to support young men as they navigate this often perilous world.

Publisert 7. mai 2018 12:37 - Sist endret 14. mai 2018 12:36