Sist endret 9. jan. 2019 16:18 av Reinert Vikjord Skumsnes

I en kriminalsak er bevis med på å bestemme utfallet i saken. Voldtektssaker blir ofte omtalt som vanskelig å bevise, eller som saker uten bevis. Hva er bevis og hva kan bevis bevise?

Sist endret 9. jan. 2019 15:04 av Reinert Vikjord Skumsnes
Sist endret 9. jan. 2019 15:07 av Reinert Vikjord Skumsnes

Til dette seminaret har vi invitert Professor Thomas Hylland Eriksen (SAI) til å snakke om Destabilisert identitet: Livet som prosjekt i en overopphetet verden.

Sist endret 9. jan. 2019 09:57 av Reinert Vikjord Skumsnes

Til dette seminaret har vi invitert Ketil Slagstad og Anne Kveim Lie til å snakke om diagnoser og medisinske kjønnsforståelser i bevegelse.

Sist endret 8. jan. 2019 14:36 av Reinert Vikjord Skumsnes

Som del av seminarrekken Kritisk tenkning og "langsom forskning" i tellekantens tid inviterer STK til seminar om Forskningsformidling, hva er det? Om språk, offentlighet og undervisning i EU-søknadenes tid med Professor Tone Selboe (UiO).

Sist endret 8. jan. 2019 14:22 av Reinert Vikjord Skumsnes

Som del av seminarrekken Kritisk tenkning og "langsom forskning" i tellekantens tid inviterer STK til seminar om New University Norway og ProtestPub – Kampen for et bedre universitet med Universtitetslektor Eli Smeplass (NTNU) og Postdoktor Thomas Sætre Jakobsen (NTNU).

Sist endret 4. jan. 2019 08:55 av Reinert Vikjord Skumsnes

Vi inviterer våre kolleger og venner til Nyttårsselskap på Senter for Tverrfaglig kjønnsforskning. Det blir nyttårsforedrag, mat og drikke og utdeling av pris for beste masteroppgave i 2018.

Velkommen skal dere være!

Sist endret 5. des. 2018 11:07 av Reinert Vikjord Skumsnes

Som del av seminarrekken Kritisk tenkning og "langsom forskning" i tellekantens tid inviterer STK til seminar om Universitetets egenart – et humanistisk pedagogisk perspektiv med Professor Inga Bostad (UiO).