Kommende arrangementer

Tid og sted: 29. apr. 2020 14:0016:00, Georg Sverdrups hus: Undervisningsrom 2

Senter for tverrfaglig kjønnsforskning, i samarbeid med Institutt for helse of samfunn, arrangerer seminar om barnløshet og assistert befruktning. Seminaret er del av vår nye seminarrekke Hvem skal lage framtidas barn? En seminarrekke om reproduksjon, fallende fruktbarhet og nye teknologier.

Tid og sted: 28. mai 2020 14:0016:00, Georg Sverdrups hus: Undervisningsrom 2

Senter for tverrfaglig kjønnsforskning, i samarbeid med Institutt for helse of samfunn, arrangerer seminar med fokus på fryseteknologi og forståelser av reproduksjon, fruktbarhet og livsløp. Seminaret er del av vår nye seminarrekke Hvem skal lage framtidas barn? En seminarrekke om reproduksjon, fallende fruktbarhet og nye teknologier.

Image may contain: Asphalt, Lane, Transport, Mode of transport, Road.
Tid og sted: 3. aug. 20204. aug. 2020, Gaustadalléen 30D: Møterom 420

This PhD-course, offered by the Centre for Gender Research, gives an introduction to Institutional Ethnography (IE). It will explore core concepts of IE, and engage with methodological tools and procedures for exploring organised social interaction.

Register for this PhD-course