English version of this page

Nå kan du melde deg på NORA-konferansen 2022

Du kan nå melde deg på NORA-konferansen 2022 «Tensions and Potentials in Nordic Feminist and Gender Research», som skal finne sted i Oslo mellom 20. og 22. juni.

Abstrakt motiv i turkis og hvitt med konferansens tittel, sted, og dato

Foto: Kunst og design av Eva Kragh Petersen

Planlegger du å delta på NORA-konferansen 2022? Da kan du registrere deg ved å følge denne lenken:

Registrering

• Fristen for påmelding til «early bird»-pris er 7. mars 2022.
  • Endelig frist for påmelding er 4. april 2022.

Om konferansen

NORA-konferansen 2022 skal være et samlingspunkt for nordiske kjønnsforskere. Konferansen har som mål å situere og kartlegge bredden og dybden innenfor feministisk forskning og kjønnsforskning i Norden, så vel som å muliggjøre dialog på tvers av landegrenser og disipliner.

Det kommer til å være fire keynote-forelesere på konferansen: Raewyn Connell (University of Sydney), Astri Dankertsen (Nord Universitet), Amund Rake Hoffart (Örebro Universitet), og Marianne Liljeström (University of Turku).

Konferansen skal også ha plenumssesjoner med temaer som:

Send inn paperforslag

Ønsker du å presentere et paper på konferansen? Fristen for å sende inn paperforslag er 20. desember. Denne siden forklarer hvordan du sender inn abstract.

Publisert 5. nov. 2021 10:06 - Sist endret 11. nov. 2021 09:26