Kollasj av fire keynotes
Publisert 8. sep. 2022 08:32

Gikk du glipp av NORA-konferansen 2022, eller har du lyst til å se et foredrag på nytt? Under finner du opptak av keynote-foredragene til Marianne Liljeström, Amund Rake Hoffart, Astri Dankertsen og Raewyn Connell.

Bilde av tre kvinner som sitter og diskuterer samt bilde av rapportens forside
Publisert 26. aug. 2022 12:39

Hvordan står det til med mangfold og inkludering blant de ansatte på Universitetet i Oslo (UiO)? Beret Bråten og Maja Feng Mikalsen (STK) har utført et forskningsprosjekt om dette på oppdrag fra UiO, noe som resulterte i rapporten Mangfold og inkludering ved UiO, publisert i slutten av mai. Den 22. august ble rapporten lansert med et åpent seminar.

Bildet kan inneholde: natur, azure, organisme, font, verden.
Publisert 7. juni 2022 10:28

Nå er det mindre enn to uker igjen til NORA-konferansen 2022, som skal finne sted 20. til 22. juni. Vertsorganisasjonen, konferansekomiteen og medarrangørene gleder seg til at over 200 konferansedeltakere kommer til Universitetet i Oslo.